Tuesday, 27 October 2009

MERISIK GALLERY ONLINE CONTEST

Hi Peeps,


Masih tercari2 penggubah hantaran untuk majlis perkahwinan korang? Atau dah pening tak tahu nak gubah gubahan sendiri? Atau tak cukup budget nak gubahan fresh flowers?


Here the good news!!!!!!!!


We would like to invite all of u to join the contest below which organized by MERISIK GALLERY! yeay!Hadiahnya berupa :PERCUMA 5 DULANG HANTARAN FRESH FLOWERS WITH ANY THEME COLORS!!!!
Cara Penyertaan:


1~Jadi FOLLOWER Mersik Gallery di blog ini2~Letakkan banner promosi cuti sekolah ini di side bar blog anda dan link ke entry ini (pastikan anda link     blog ini; jika tidak link, bermakna disqualified)


3~Jadikan entry ini STICKY POST/MODE sehingga 18 November 2009

4~Buat entry mengenai GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA dan link kan entry peraduan ini di entry anda5~Nyatakan nama anda, nama pasangan dan tarikh perkahwinan anda

6~Pergi ke http://merisikgallery.fotopages.com dan pilih 1 hantaran yang kami pernah buat yang paling anda suka. Kemudian, paste juga gambar dari fotopages kami tersebut di entry anda

7~Pastikan tajuk entry anda ialah MERISIK GALLERY ONLINE CONTEST


Sesudah lengkap semua perkara di atas, tinggalkan komen di sini berserta link ke entry anda untuk kami hakimi


Syarat Penyertaan:


  • Tarikh perkahwinan anda mestilah antara 20 November 2009 sehingga 31 Disember 2010


  • Terbuka kepada bakal2 pengantin


  • Entry anda akan diadili oleh team Merisik Gallery dan segala keputusan adalah muktamad


  • Jika anda telah terpilih sebagai pemenang, dan gubahan hantaran anda melebihi dari 5 dulang dan anda ingin menambah lagi beberapa dulang, harga istimewa akan diberikan!


  • Gubahan sireh junjung tidak termasuk dalam promosi ini


  • Jika kami dapati entry anda bukan entry sticky sebelum 18 November 2009, secara automotik anda akan terkeluar dari penyertaan ini


  • Penyertaan dibuka dari 26 Oktober 2009 hingga 18 November 2009, jam 11.59pm


Jangan lepaskan peluang ini!!!!!


Nak lagi????


Untuk follower ke 100, sila e-mail merisik_gallery@yahoo.com untuk menerima hadiah misteri!!!!!!!!
GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA

GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA

entry kali ni akan di post sehingga 18 November 2009 untuk memenuhi syarat2 penyertaan yg aku sertai  dari Merisik Gallery di sini.

saya Noor Azzura Yazid dan pasangan Mohamad Zaidi Ahmat Termizi  akan melangsungkan perkahwinan pada 19 disember 2009. GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA? ape ye impian gubahan hantaran saya?? saya mengimpikan gubahan yg penuh dengan bunga seolah2 barang hantaran saya nanti di atas rumput carpet dan simple cukuplah sekadar bunga2 an mewarnai gubahan hantaran sy..hehe..ada ke??hmm sbb sy dh pernah tgk dan terus jatuh cinta lah saya berani kata hantaran idaman saya itu wujud..nak tgk..jom layan pic dibawah..
sangat jatuh cinta pada design hantaran ni...macam hantaran atas rumput carpet...sweet sgt ditambah plak dengan dulang silver...ouchh gugur jantung bl melihat..
tp sebabkan ms tunang saya dah guna rose..boleh je kan kalo bunga ni digabungkan dengan gubahan impian hantaran saya..


p/s:  pn.amie / cik amy sy sbnrnya dh book tempahan dkt MG..tp mau msk jgk contest ini...mana tau kan rezeki dapat percuma lagi..berbaloi2 lah..hehe..kalo xmenang pun sy mengharapkan GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA direalisasikan oleh  MG..